Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

День знань у школах громади пройшов з урочистими лінійками

1 вересня на святкових шкільних подвір’ях закладів загальної середньої освіти Кирилівської селищної ради зібралися учні.

Святковий дзвоник зібрав всіх на шкільних подвір’ях.  Першокласники, у святкових вишиванках та з величезними букетами квітів, з нетерпінням чекали на початок свята. Адже саме з цього дня перед ним відкриваються двері у нове життя. Для дітей-випускників, це останній у їхньому житті шкільний рік.

1 вересня Охрімівська ЗОШ радо вітала всіх присутніх.  Керівництвом Кирилівської ТГ, відділом освіти, працівниками школи, батьками  зроблено багато роботи, аби школа посміхалася в цей чудовий день: оновлені меблі, проведена пожежна сигналізація,здійснений ремонт спортивної зали та шкільних коридорів.

Святкова зустріч на подвір`ї школи розпочалася привітаннями старости Охрімівського старостинського округу Сергія Гаврикова та  директора школи Людмили Усольцевої. Потім всі присутні  радо вітали первачків, яких у цьому навчальному році 13 учнів, та одинадцятикласників. Освітній процес розпочався з першого уроку, присвяченого 30-ій річниці Незалежності України  та правилам безпеки життєдіяльності .

Святкова лінійка для 1 та 11 класів Азовської ЗОШ розпочалася о 8 годині ранку. 15 першокласників переступили поріг Азовської ЗОШ. Всіх присутніх привітала директор школи та голова Кирилівської селищної ради Іван Володимирович Малєєв.

На святковій лінійці директор школи вручила похвальні листи, за підсумками минулого навчального року.

За доброю традицією 11 клас привітав першачків подарунками. Також на свято завітали казкові герої. Вони подарували першокласникам дзвіночки.

По закінченні свята відбувся флешмоб присвячений 30 річниці Незалежності, у якому брали участь вчителі разом з учнями.

Кирилівська ЗОШ - С I ступеня  2021/2022  рік розпочала з «Ранкового кола» із різноманітними розважальними й  пізнавальними заходами, численними привітаннями, сюрпризами та концертними номерами. До першого класу «Золота рибка» прийняла 19 вихованців.

Пролунав перший дзвоник і у Атманайській ЗОШ. Свято розпочалося з привітальних слів директора школи Лідії Бражко, яка від імені учнів, колективу школи, батьків, щиро подякувала  керівництву: Івану Малєєву –  голові Кирилівської ТГ, начальнику відділу освіти та молоді Наталії Коваль, старості Атманайського старостинського округу Ігорю Сажневу, а також  спонсорам Олегу Орлову, Юхиму Цибульському, Володимиру Чубу, Олександру Чкану, Анатолію Гороховському, Сергію Гороховському, Сергію Садикову за особливий внесок та активну участь у житті навчального закладу, підтримку, та створення комфорту.

На святковій лінійці всі присутні вітали 9 першачків, які пообіцяли, що будуть сумлінно вчитися. Як завжди, юні школярі помітно нервували, тож частеньку шукали поглядом батьків, аби впевнитися, що все добре. Після вітальних слів, для першокласників пролунав перший в їхньому житті шкільний дзвоник і всі учні розійшлися по своїм класам.



« повернутися до списку новин