Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Актова зала у Охрімівській школі офіційно відкрита

Оновлену актову залу сьогодні урочисто відкрили у Охрімівській ЗОШ.

Нагадаємо, ремонт актової зали закінчився нещодавно. Вартість проведених робіт та матеріалів склала близько 600 тисяч гривень, які були виділені з бюджету Кирилівської громади.

На урочистий захід завітало керівництво громади. Перед присутніми виступив кирилівський селищний голова Іван Малєєв. Він пообіцяв і надалі підтримувати курс на матеріально-технічне оснащення освітніх закладів громади.


Привітала присутніх з відкриттям актової зали і начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Коваль. Вона побажала, щоб ця зала гідно служила чимало років, а учні цінували і берегли все її обладнання у належному стані.


Директор школи Тетяна Чижиковська у своїй вітальній промові висловила слова вдячності керівництву громади та депутатського корпусу за турботу, а також подякувала учасникам реконструкції актової зали. Також вона нагородила грамотами тих земляків, хто ніколи не залишається осторонь шкільного життя, а завжди приходить на допомогу та бере участь у всіх заходах.

Після всіх слів привітань розпочався святковий концерт, який підготували творчі колективи села. Свої таланти продемонстрували присутні і учні школи. Співали та танцювали всі — від малого до великого.



« повернутися до списку новин