Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Школярі Кирилівки єдналися національними рушниками

День Соборності України учні Азовської школи організували цікавий флешмоб у СБК №2.

В День Соборності України учні 5-11 класів Азовської ЗОШ разом з Кирилівським СБК №2 вже другий рік поспіль проводять цікаві тематичні заходи. Азовську ЗОШ та Кирилівський СБК-2 у цей день з’єднав живий ланцюг, прикрашений вишитими рушниками. Близько 200 дітей разом з вчителями взялися за руки, символізуючи об’єднання територій у ЄДИНУ СОБОРНУ ДЕРЖАВУ. У приміщенні Будинку культури ланцюг Єднання зустріли Гімном України у виконанні народного хорового колективу «Азовські зорі«.

Привітати всіх присутніх з таким важливим святом завітала спеціаліст І категорії відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Федорова. Учні декламували зворушливі патріотичні вірші, а хор «Азовські зорі» висловив свою любов до нашої держави, виконавши «Молитву за Україну».

Із задоволенням всі переглянули видеоролик, в якому кожен учень впізнав себе. А наостанок старшокласники взяли участь у флешмобі, склавши з вишитих українських рушників таке важливе у наш непростий час слово — «ЄДНІСТЬ». Також для відвідуачів БК до Дня Соборності України працює літературно-інформаційна виставка «Наша сила — в єдності», організована спільно з Кирилівською селищною бібліотекою.

Тетяна Лисенко



« повернутися до списку новин