Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Охрімівські вчителі влаштували тиждень Smart технологій

З 21 по 24 січня в Охрімівській ЗОШ I-III ступенів проходив «Тиждень відкритих уроків з використанням Smart технологій».

Першим був урок інформатики у 7 класі, який провела Анжеліка Пєтухова з теми «Поняття моделі».  Це був чудовий старт.

22 січня долучилися до роботи вчителі початкових класів Світлана Аносова (3кл.), яка провела урок математики з теми «Множення і ділення на 10», Вікторія Пономаренко та Сергій Пономаренко (4 кл.), які провели урок  з читання Л. Українка  «Давня весна». В цей день відкритий урок провели вчитель зарубіжної літератури Ірина Чурса разом з вчителем біології Наталією Пєшевою, які провели бінарний урок у 6 класі з теми А.П.Чехов  «Хамелеон».

23 січня бінарний урок був проведений у 2 класі (НУШ) вчителем початкових класів Юлією Димченко та вчителем англійської мови Людмилою Цюпа з теми «Людина та її тіло».

24 січня був самий насичений день, було проведено аж 4 уроки.  Сергій Гавриков (9кл.) урок з теми «Природа. Види емоцій», Ганна Ручкіна (6 кл.) урок математики «Протилежні числа», Вікторія Чеботарьова (6 кл) урок образотворчого мистецтва «Види та жанри мистецтва», Тетяна Петренко (8кл.) урок фізики «Електричний струм».

Цікаво! Нестандартно! Захоплююче! Корисно для вчителів, які хочуть і працюють творчо та розвивають різні види мислення у дітей.

Інтеграція та зв`язок із життям були головними лініями уроків. Учні думали, досліджували, створювали. Педагогами були використані багато сучасних форм роботи.

Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради щиро дякує всім педагогам за цікаві, високоякісні, продуктивні, насичені уроки, адже весь педагогічний колектив освітніх закладів громади є вчителями нового століття, і всі, ціле життя працюватиме, щоб навчання було ефективним і плідним, стало радістю і задоволенням.



« повернутися до списку новин