Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

День Європейських мов в закладах освіти Кирилівської селищної ради

З 26  по 30 вересня в закладах освіти Кирилівської селищної ради  відзначали  День Європейських мов.

Учні та вчителі Азовської ЗОШ І – ІІІ ступенів долучилися до свята. Для учнів 10 класу був проведений брейн – ринг “ Welcome to the European Day of Languages”на якому учні показали свої знання про європейські країни, а також дізнались багато цікавої та корисної інформації. Учні залишились дуже задоволені цим заходом.

      Вчитель Бабич Галина Олександрівна провела урок « Хобі моєї родини». Учні підготували проектні роботи « Моє хобі», а також розширили знання про хобі своїх друзів.

Вчитель Жарик Ніна Іванівна провела свято для учнів 2 класу “ ABC party”. Свято літер проводилося після вивчення алфавіту.  В сценарій свята були включені різні ігри і конкурси, що відповідають рівню другокласників. Діти продемонстрували успіхи та досягнення у навчанні в приємній, святковій атмосфері. Вчителі застосовують на своїх уроках ігри, інтернет ресурси.

  Також  Жарик Н. І та Бабич Г. О пройшли курси підвищення кваліфікації, опрацювали додаткові матеріали « Навчання англійської мови у новому контексті у 5 – 9 класах відповідно до концепції НУШ», « Навчання англійської мови у новому контексті у 1 – 2 класах відповідно до концепції НУШ», ознайомились з Навчальними програмами НУШ та  взяли участь у майстер – класі  «CLIL, як міжпредметна інтеграція у вивченні іноземних мов».

В Атманайській ЗОШ I-III ступенів провели святкові уроки « Професії моїх рідних», «Ми робимо покупки ». Вчитель німецької мови Вінник Олена Юріївна   підвищила кваліфікацію з тем: « Роль освітян у системі  турботи про психічне здоров,я дітей та молоді» та " Диференційоване навчання на уроках німецької мови"

 В Охрімівській ЗОШ I- III ступенів Шендрик Аліна Юріївна провела святковий захід  до Дня Європейських мов . Цюпа Людмила Вікторівна та Цюпа Віктор Васильович відсвяткували разом із своїми учнями Всесвітній день миру.

 

 

 



« повернутися до списку новин