Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Використання цифрових ресурсів обговорили на онлайн-засіданні вчителів

У кінці минулого тижня відбулося онлайн-засідання вчителів гуманітарної платформи Кирилівської ОТГ.

Об’єднала всіх тема, яка на сьогодні є особливо актуальною: «Використання цифрових ресурсів у викладанні предметів гуманітарного циклу».

Після оголошення ще першого карантину, вчителі залишилися сам на сам з проблемами дистанційного навчання. Кожен намагався знайти шляхи, які допомогли б на відстані підтримувати зв’язок зі своїми вихованцями і продовжувати навчальний процес.

На сьогоднішній день уже маємо певні результати. І ось директор Охрімівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учитель російської мови та зарубіжної літератури, Чижиковська Тетяна Валентинівна поділилася вже своїм досвідом роботи з цифровими ресурсами. Під час свого виступу вчитель показала можливості роботи віртуальної дошки Padlet і  представила роботи учнів з даним ресурсом. Також своїм колегам в допомогу  було показано педагогічне колесо   Алана Керрінгтона, за допомогою якого можна визначити який ресурс допоможе при виконанні певного виду роботи. Вже багато було зроблено вчителем і учнями на платформі Jamboard.

У кінці своєї розповіді  Тетяна Валентинівна наголосила на тому, що завжди рада допомогти своїм колегам і  відкрита для спілкування.



« повернутися до списку новин