Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Вчителі початкової платформи шкіл Кирилівської громади провели семінар-практикум

В Атманайській ЗОШ І-ІІІ ступеня 11 грудня відбувся семінар-практикум на тему «Системно-діяльнісний підхід як філософія освіти початкової школи».

На семінарі були присутні вчителі перших класів всіх шкіл громади, керівник методичного кабінету Кирилівської ОТГ Наталя Федорова та першокласники Атманайської ЗОШ І-ІІІ ступеня разом зі своєю вчителькою Тетяною Лопатко.

До уваги гостей було запропоноване ранкове коло на тему «прощання з осінню». За концепцією НУШ критичне мислення є нині одним з трендів в освіті, тому під час уроку вчителем доречно було використано різноманітні методи: робота в парах, правильні і неправильні судження, опорні слова, спитайте у автора і сенкан. Гості семінару були не просто пасивними спостерігачами, а й брали активну участь у виконанні завдань – були модераторами. Дітлахи залишилися надзвичайно задоволеними, заняття промайнуло як одна мить.

По закінченню уроку гостей запросили на майстер-клас з виготовлення лепбуків (розвиваюча книжка-гра) «Моє село» і «Де живе вода?» під керівництвом методиста початкової платформи Кирилівської ОТГ Вікторії Лещенко. Вчителі-початківці отримали корисні поради щодо виготовлення і використання лепбуків під час уроків, а також електронні адреси сайтів для накопичення досвіду.



« повернутися до списку новин