Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Відкритий бінарний урок з використанням смарт-технологій відбувся у «Золотій рибці»

У 2 класі Кирилівської ЗОШ –С I ступеня «Золота рибка », 20 грудня, відбувся відкритий бінарний урок з використанням смарт-технологій з теми: «Свято наближається. Різдво в Україні. Різдво в Англії».

Урок був проведений вчителями Оленою  Грищенко та Тетяною Кириченко.

Під час уроку педагоги  вдало поєднали сучасні методи та прийоми навчання в НУШ. Були використані передові технології навчання ( планшети) та Smart  дошка .

Активність учнів на уроці була високою. Діти проявляли високий інтерес, практикували застосування свого словникового запасу, уважно стежили за презентованою інформацією, брали участь в різних видах діяльності.

Слід підкреслити, що урок пройшов у легкій та невимушеній атмосфері. Учні поглибили  свої уявлення та знання про традиції святкування Різдва в Україні та Королівстві Великої Британії.

Семінар-практикум став показником успішного впровадження та реалізації Концепції Нової української школи у 2 класі Кирилівської ї ЗОШ-С  І- ступеня «Золота рибка»,  де панує співпраця керівництва закладу освіти, педагогічного колективу та батьківської громадськості.  А результатом їх співпраці є успішні учні.



« повернутися до списку новин