Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Вчителі фізкультурно-мистецької платформи шкіл Кирилівської громади провели семінар-практикум.

«Сучасний урок – основа ефективної та якісної освіти» - з такою темою 20 листопада на базі Азовської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів фізкультурно-мистецької платформи.

Семінар розпочався з короткої презентації вчителів фізичної культури Азовської ЗОШ І-ІІІ ст. Сергія Гнєздовського та Андрія Лузана, які нещодавно відвідали тренінги по Новій українській школі, теорію яких продемонстрували для вчителів на майстер класі «Фізична культура в Новій українській школі».

Наступним етапом став майстер клас вчителя трудового навчання Азовської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олени Булгакової, яка своїм сучасним підходом до виготовлення «hand-made» поробок у новорічному стилі занурила учасників у дитинство. Всі із задоволенням продемонстрували свої поробки на загал.

Заключним етапом семінару став майстер клас вчителя музичного мистецтва Атманайської ЗОШ І-ІІІ ст. Ніни Шевченко. Театралізована міні-постановка на прикладі української народної пісні «Ходить гарбуз по городу» за участі вчителів, які на короткий час відчули себе дітьми приймаючи в ній участь. Це буде для них гарним досвідом у роботі з дітьми по ознайомленню із народним фольклором та українською культурою.

Співпраця вчителів на семінарі-практикумі продемонструвала готовність до нових форм праці з учнями, зацікавленість їх у розвитку нестандартного мислення, креативності та цілеспрямованості у поставлених цілях.

Методист відділу освіти Катерина Лісовик та спеціаліст відділу Наталя Федорова висловлюють подяку усім педагогам за участь у семінарі-практикумі.



« повернутися до списку новин