Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Тиждень фізики, інформатики і математики

В Азовській ЗОШ  I-III ступенів з 24 по 28 січня пройшов тиждень фізики, математики та інформатики підготовлений вчителями Войтенко Г.О., Мороз Л.О.,  Кирік Л.В., Богданов С.О., Матвієнко С.В.

 

В цей час були проведені різні заходи: нестандартні уроки, вікторини, створені різні газети, відеороліки, сайти.

  Учні початкової школи взяли  участь в інтернет олімпіаді з інформатики.

П’ятикласники виконували проект “Математика танграму”, де були створені презентації, складені власні танграми. Шестикласники  створювали ребуси з інформатики, а 10 класи  використали ці  ребуси при створенні власних сайтів.  Учні 8 класу  розробили  і створили  власні відеоролики:”Рідна школа”, “Безпечний Інтернет”, “День числа π”, “Теорема Фалеса”. Здобувачі освіти  9-х класів підготували матеріал для електронної газети, а 11 класи  відредагували : “Цікава математика”, “Фізика в професіях”, “Новинки інформатики”. Учні 7-х класів провили  вікторину “Знавці інформатики”.

     Для учнів 7-8 класів проведена гра-конкурс “Неймовірна круговерть”., а також закріплення теми з теореми Піфагора, де результатом стало створення настінної газети.  Дев’ятикласники змагались у “Конкурсі Ерудитів”, а серед хлопців і дівчат 11-го класу в конкурсі “Хто зверху?” відбулася справжня баталія.

Точні науки  організовують, впорядковують  і оптимізують ваше мислення!

 Математика та фізика в нашому житті необхідна не тільки в певних професіях, але і в повсякденному житті. Це важливі, цікаві, захоплюючі і головне необхідні у всіх галузях життєдіяльності предмети. А постійне зростання можливостей комп’ютерної техніки, розвиток інформаційних мереж, створення нових інформаційних технологій приводять до значних змін в усіх сферах суспільства: у науці, техніці, виробництві, освіті, медицині тощо.

 



« повернутися до списку новин