Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Охрімівська школа підключилася до Глобального проекту модернізації освіти у світі

Учні 11 класу разом з вчителем інформатики Гавриковим С. взяли участь в онлайн-заході «Story Maps ArcGis в інформаційній роботі».

Організатор заходу: «Міжнародна академія геоінформатики».  Мета Глобального проекту модернізації освіти у світі від Esri — модернізація викладання базових дисциплін в середній школі: географії, інформатики, історії, біології, зоології, БЖД, «Захисту України» тощо.

Суть проекту полягає в тому, що школа отримує безкоштовний доступ до дуже дорогих, а тому зазвичай недоступних для школи, учнів і вчителів, хмарних сервісів ArcGIS OnLine для зміни підходів у викладанні базових дисциплін за принципом інтегрованих уроків. Наприклад, інформатика, географія та предметна область (дисципліна) – історія, природознавство, біологія, зоологія, безпека життєдіяльності, «Захист України» і т.д.

На разі школа отримала безкоштовний доступ до хмарних сервісів ArcGis Online, за допомогою яких, учні зможуть створювати новий цікавий і корисний контент та використовувати його під час уроків з інтегрованими завданнями.



« повернутися до списку новин