Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

«Математика в житті людини»

Під таким гаслом 26 березня учні та вчителі природничо-математичного циклу Охрімівської ЗОШ провели фестиваль учнівських проєктів.

В нашому повсякденному житті ми настільки звикли до математики, що навіть не помічаємо, що користуємося нею постійно. Необхідно розглянути всі види  діяльності та визнати, що без математики не обійтися в побуті. Вона оточує нас повсюди. Наприклад, протягом дня ми слідкуємо за часом по годиннику і вчимося правильно розподіляти його, щоб не спізнюватися та не приходити раніше, ніж потрібно.

Учнівські проєкти готували : Щепа Катерина 6 кл. (керівник: Гавриков С.),  Волкова Еліна та Мазур Анастасія 8 кл. (керівник Пєшева Н.),  Острищенко Владислав 8 кл. (керівник Луценко Н. ),  Волкова Еліна 8 кл. (керівник: Петренко Т.),  Мазур Анастасія 8 кл. (керівник : Чеботарьова В.),  Тронько Станіслав 11 кл. (керівник: Пєтухова А.),  Шпігунова Валерія та Ярова Поліна 7 кл. (керівник: Ручкіна Г.), колектив 5 класу (керівник: Карпенко Г.).

Ніколи ще математика не була настільки всеосяжною і такою потрібною людям наукою, як сьогодні. Вона розвивається зараз так стрімко, що гадати про те, що буде, мабуть, марно. Одне можна сказати напевно: завтра математика стане ще могутнішою, ще важливішою і потрібнішою людям, ніж сьогодні.



« повернутися до списку новин