Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Вчителі обговорили використання сучасних технологій на уроках

На базі Азовської ЗОШ I-III ступеня 10 квітня відбулося засідання методичного об`єднання вчителів математично-інформатичної платформи.

Темою засідання була: «Використання сучасних методів навчання на уроках математичного профілю. Нестандартні уроки ( SMART- технології, STEM — освіта)». Методистом, Світланою Матвієнко, був створений клас (курс) і розроблена інструкція користування даним додатком Google, де були представлені основні матеріали методичної платформи ФІМ.

Світлана Вікторівна  розповіла про використання сучасних методів роботи  на уроках математичного профілю та показала  конкретні ресурси для використання в роботі.

Продовжила семінар Галина Карабут, вчитель Атманайської ЗОШ I-III ступеня, яка є активним учасником тренінгів та семінарів, що стосуються різних напрямків STEM-освіти. Вона поділилась своїми враженнями та набутими знаннями.

Також своїм досвідом роботи з використанням SMART — технологій  поділились вчитель Азовської ЗОШ I-III ступеня Ганна Войтенко та вчитель Охрімівської ЗОШ I-III ступеня Анжела Пєтухова. Вчителі звернули увагу на переваги та недоліки використання SMART – технологій та особливості створення завдань.

Здобутий досвід, який отримали під час даного семінару вчителі ФІМ, вони зможуть застосувати і у своїй практичній діяльності.



« повернутися до списку новин