Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Вчителі початкових класів провели онлайн-семінар

8 жовтня 2020 року відбувся онлайн-семінар платформи вчителів початкових класів Кирилівського методичного сервісного центру.

Організаторами  цього семінару стали вчителі початкових класів Охрімівської ЗОШ І-ІІ ст. Сучасність диктує нові правила підходу до навчання дітей, тому темою вчителі обрали «Педагогіка партнерства як важливий ключовий момент НУШ».

На семінар теоретичну частину (у вигляді презентації) підготувала Пінгіна Л.Л. Ще раз вчителі мали змогу пригадати , що педагогіка партнерства – це перш за все спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Всі учасники процесу відчувають користь: учні – розуміють свою роль і відчувають захищеність, батьки – тепер глибше розуміють роботу школи, а школа і вчителі – поглиблюють позитивні стосунки між школою і родинами.

Аносова С.В. разом з учнями і батьками створили проєкт «Шпачине містечко» і перетворили його на дійсність. Здається звичайне виготовлення шпаківні, що тут особливого? Але коли в цьому процесі зацікавленні і учні, і батьки, то звичайна робота перетворюється на свято. Так сталося і в Охрімівці. Клас поділили на групи. Кожна група звичайно хотіла створити щось особливе. Родинами стругали, пиляли, красили, оздоблювали. І це того коштувало. День презентації був урочистий. Діти і батьки запам’ятали це на довго.

Не зважаючи на відсутність живого спілкування учасники онлайн-семінару плідно попрацювали.

Дякуємо організаторам семінару підготовку та проведення ZOOM-конференції.



« повернутися до списку новин