Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

У закладах освіти громади з’явилося нове обладнання

Все це стало можливим завдяки сприянню народного депутата Сергія Валентирова.

Вирішення проблем житлово-комунального господарства та соціально-економічного розвитку у регіонах є найбільш актуальним питанням сьогодення. Розуміючи це, народний депутат України Сергій Валентиров докладає чималих зусиль щодо цільового фінансування територій з бюджету області. А враховуючи, що освітня галузь для народного депутата є пріоритетною, задоволення потреб шкіл та дитячих садків вийшло на перший план.

Завдяки підтримці депутата наші школи та дитячий садок отримали субвенційні кошти, які були виділені з держаного бюджету місцевим бюджетам, на здійснення заходів, щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.  Ці кошти були розподілені на капітальні видатки.

Азовська ЗОШ І-ІІІ ступеня отримала нове спортивне обладнання, на якому всі учні з великим задоволенням займаються на уроках фізкультури.  На придбання тренажерів було виділено 50,000 тисяч гривень.

На Атманайську ЗОШ І-ІІІ ступеня було виділено 40,000 тисяч гривень. За ці кошти для учнів школи придбали 2 телевізори та 2 комплекти комп’ютерного обладнання.

На Охрімівський ДНЗ «Казка» було виділено 20,000 гривень. На цю суму були придбанні 2 телевізори та 1 багатофункціональний пристрій.



« повернутися до списку новин