Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Онлайн-олімпіади в Азовській ЗОШ

Вчителі-філологи Азовської ЗОШ залучили учнів 5-11 класів до участі в онлайн-олімпіадах з української мови та літератури.

У 2020-2021 навчальному році вчителі-філологи Азовської ЗОШ I-III ступенів Кирилівської селищної ради: Вишнивецька Світлана Василівна, Устиченко Ірина Василівна, Протасова Катерина Юріївна — залучили учнів 5-11 класів до участі в онлайн-олімпіадах з української мови та літератури на сайтах «На Урок» та «Всеосвіта».

Онлайн-олімпіади — інтелектуальні змагання учнів, що проводяться щороку восени, взимку та весною. Це оригінальний вид змагань, який підвищує інтерес учнів до поглибленого вивчення навчальних предметів, стимулює розвиток відповідних інтелектуальних здібностей, залучає обдарованих учнів до самостійної дослідницької роботи, допомагає оволодіти сучасними інформаційними технологіями. Ці олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх учнів.

Восени та взимку учні 5-11 класів Азовської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом вчителів-філологів взяли активну участь в олімпіаді з української мови та літератури від проєкту «На Урок». Діти із задоволенням виконували запропоновані завдання, які відповідають чинній програмі, і, звісно, отримали за свою роботу гарантовані нагороди. За осінню VII Всеукраїнську інтернет-олімпіаду «На Урок» 2020 р. дипломами І ст. нагороджені 10 учнів, дипломами ІІ ст. – 19 учнів, дипломами ІІІ ст. — 26 учнів. За зимову VIII Всеукраїнську інтернет-олімпіаду 2021 року дипломами І ст. нагороджені 17 учнів, ІІ ст. – 11 учнів, ІІІ ст. – 31 учень.

Крім олімпіад від проєкту «На Урок», учні 5-11 класів Азовської ЗОШ І-ІІІ ст. також  взяли активну участь у дистанційних олімпіадах від проєкту «Всеосвіта». Діти із задоволенням виконували цікаві завдання, спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності, і продемонстрували чудові результати. За виконану роботу учні  отримали  дипломи та сертифікати для всіх учасників олімпіади, батькам переможців були надіслані «Листи-подяки» від проєкту. За Всеукраїнську олімпіаду «Всеосвіта Осінь -2020» дипломами І ст. нагороджені 13 учнів, ІІ ст.- 19 учнів, ІІІ ст. – 20 учнів. За Всеукраїнську олімпіаду «Всеосвіта Зима -2021» дипломами І ст. нагороджені 12 учнів, ІІ ст.- 22 учні, ІІІ ст. – 19 учнів.

Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради пишається переможцями та призерами!



« повернутися до списку новин