Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Вчителі іноземної платформи провели ряд тематично - виховних заходів з метою популяризації вивчення мови

    Враховуючи роль  іноземної  мови як мови міжнародного спілкування з  16 листопада по 24 грудня 2021 р вчителями іноземної платформи  було проведено ряд тематично - виховних заходів з метою популяризації вивчення мови.

За цей період була проведена велика робота по залученню учнів до участі у Всеукраїнських конкурсах з англійської мови » « На урок » « та « Мовознавець» :

     -12 учнів брало участь у конкурсі « На урок  »- 6 учнів посіли 1 та 2 місця;

    - 14 учнів брали участь у конкурсі « Мовознавець »- 5 учнів посіли 1 та 2 місця»

    -  6 учнів брали участь  у 1 та 2 турах олімпіад ( два перших місця).

Продовженням були відкриті уроки та різноманітні заходи з тем, які  розширили кругозір учнів про історію , традиції та звичаї країн, де англійська( німецька)  мови , а саме :

International Day for Tolerance. Уроки "Ми всі різні, але рівні у своїх правах та обов'язках перед суспільством" ;

International Human rights day.  Перегляд відеороликів  , щоб детально ознайомитись  де і коли була прийнята декларація про права людини, виконання  проектних  робіт.

Saint Nicholas Day. Merry Написання листів Святому Миколаю.  Різні ігрові вправи  з використанням Smart-технологій

Now I can. Revision  Навчання за допомогою планшетів . Здобувачі освіти добре обізнані з різними гаджетами, типу мобільні телефони, планшети і вони залюбки  користуються  ними на уроках.

Merry Christmas and happy New year. Свято для молодших школярів  до Різдва в Англії. Здобувачі освіти  6 класу здивували своєю артистичністю та володінням мови під час інсценізації казки “ Рукавичка ”.

 



« повернутися до списку новин