Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Вчителі іноземної платформи обговорили використання ігор на уроках

20 грудня в Кирилівській ЗОШ-С I ступеня «Золота рибка» відбулося засідання вчителів іноземної платформи.

Темою для обговорення стала одна з ключових компетентностей  Нової Української школи: «Використання ігор на уроках іноземної мови».

Грищенко Олена, вчитель англійської мови Кирилівської ЗОШ-С  I ступеня «Золота рибка», майстерно провела театралізовану виставу з дітьми молодших класів, ще раз запевнивши нас, що гра – це невід’ємна складова навчання молодших школярів в НУШ. Олена Мирославівна довела, що вчитель є активним учасником навчального процесу, продемонструвавши ігри, які вона проводить зі своїми учнями.

Методист іноземної платформи вчитель Охрімівської ЗОШ  I- III ступеня докладно зупинилась на технології використання ігор. Цікаво було представлено сутність та компоненти навчальних ігор. Людмила Вікторівна запевнила, що гра у дитячому віці – це норма для дитина навіть коли вона робить серйозну справу. Вона продемонструвала різні види ігор на уроках, познайомила нас з новим видом навчальних ігор – Step game, а також продемонструвала створення учнями  Lapbooking .

Вчитель англійської мови Азовської ЗОШ I- III ступеня Жарик Ніна проробила велику роботу, досліджуючи проведення граматичних ігор на уроках англійської мови. Ніна Іванівна вважає, що англійська мова – це важкий предмет для засвоєння учнями і тому вивчає складні граматичні теми за допомогою гри.

Досить енергійно намагалась передати атмосферу уроку вчитель Атманайської ЗОШ I-III ступеня Вінник Олена. Вона продемонструвала цікаві ігри для різних вікових груп і провела  практичне заняття на якому вчителі, як діти, граючись – навчалися .

Цікавим і змістовним був виступ вчителя англійської мови Азовської ЗОШ I- III ступеня  Бабич Галини, яка методично грамотно й доступно поділилась з колегами як можна застосовувати рольову гру під час перевірки знань.

Засідання пройшло плідно, корисно. Вчителі отримали масу позитивних емоцій та кожен взяв у свою «скарбничку вчителя» багато сучасного  і цікавого. Дякуємо Олені Мирославівні Грищенко, яка гостинно запросила нас до Кирилівської ЗОШ-С I ступеня «Золота рибка ».



« повернутися до списку новин