Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Вчителі іноземної платформи протягом жовтня місяця провели нестандартні уроки та заходи .

 

  З метою закріплення лексичних та граматичних навичок здобувачів освіти  в  Азовській ЗОШ I-III ступенів пройшов  « Аукціон знань» для учнів початкових класів  ( вчитель  Жарик Н.І.) та дебати для учнів 8 класу «Школа моєї мрії » ( Бабич Г.І.).

     Уроки іноземної мови  перетворились на уроки -подорожі країною, мову якої вивчають діти . Так вчителька німецької мови Атманайської  ЗОШ I-III ступенів  Винник О.Ю. організувала учнів  8 -9  класів, які з великим захопленням  говорили про далеку Німеччину, подорожуючи містами цієї далекої країни.  На завершення Олена Юріївна  разом зі старшими класами провела для учнів школи виховну годину  До Дня Єдності Німеччини.

      Вчителі іноземної мови Охрімівської ЗОШ I-III ступенів  показали, що відсвяткувати свято, якщо є бажання і учнів і вчителів , можна  навіть онлайн   і цьому немає перешкод.  Варто зазначити , що  учням дуже  сподобалося  веселе свято до дня Halloween, метою якого  було  познайомити учнів з традиційними святами мови, яку вивчаємо, а також засвоїти лексику до теми і ознайомити з елементами святкування цього свята.

   Нестандартні уроки у 4 та 6 класах з використанням  рольових ігор та інсценізації, малюнків та різних атрибутів, перегляд відеороликів та розучування пісень та лексики провели Шендрик А.Ю та Цюпа Л.В

 Вчителі іноземної мови шкіл нашої  Кирилівської ОТГ дуже активні. Вони постійно працюють над підвищенням свого професійного рівня та є активними учасниками семінарів, вебінарів і  майстер-класів. Більш того, залучають учнів до проходження онлайн олімпіад « На урок»  та «Мовознавець» .



« повернутися до списку новин