Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

«Золота рибка» зустрічала гостей

14 грудня на базі Кирилівської ЗОШ-С І ступеня «Золота рибка» для всіх вихователів Кирилівської ОТГ пройшов семінар-практикум: «Інноваційні методи роботи з дітьми дошкільного віку шляхом самовдосконалення педагогічної майстерності вихователя».

Зустріч розпочала вихователь та методист дошкільної платформи - Наталія Мельник, яка провела освітній коучинг на тему: «Педагогіка партнерства» з усіма учасниками методичного засідання.

Естафету інноваційних методів роботи перейняла вихователь Кирилівської ЗОШ-С І ступеня «Золота рибка» Дар’я Бойко. Виступ розпочався з короткої презентації про «Дитячий тимбілдинг» і закінчився цікавими іграми, які розкривають суть інноваційного методу роботи не тільки з дітьми, але й з дорослими.

Заключним етапом зустрічі став майстер клас з теми: «Розвиток сенсорики та дрібної моторики у дітей раннього дошкільного віку», який провела молодий вихователь Кирилівської ЗОШ-С «Золота рибка» - Юлія Кравченко.

Усі учасники семінару-практикуму були позитивно налаштовані, активно приймали участь в усіх видах роботи, які пропонувалися. Одразу було видно, що педагоги-дошкільники вміють творчо мислити й креативно підходять до вирішення проблем. Усі вихователі Кирилівської ОТГ – талановиті, ініціативні та допитливі особистості, які готові до використання та створення інновацій.

Без уваги не залишилася і виставка креативних годівничок, які були виготовлені батьками і вихователями Кирилівської громади.



« повернутися до списку новин