Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

В ЗОШ-С І ступеня «Золота рибка» пролунав останній дзвоник

Як одна мить пролетів навчальний рік, учні подорослішали та отримали ґрунтовні знання

У вихованців школи протягом всієї лінійки швидко змінювалися емоції. То на обличчі були посмішки, адже всі раділи закінченню навчального року. Потім, в одну мить, посмішка змінювалася на сльози, адже всі випускники 4 класу усвідомили, що настав час прощатися з початковою школою та своїми першими вчителями.

Свято було дуже насиченим. Спочатку з привітальними словами до присутніх звернувся директор школи Олена Грищенко. Молодші школярі отримали похвальні листи та сертифікати на придбання канцелярських товарів за старанне навчання.

Після, з хвилюванням,  до вчителів звернулися і самі випускники 4 класу, які подякували за навчання, виховання та терпіння та  пообіцяли виконати усі настанови. Діти готували пісні, танці.

Як завжди, організатори свята дивували новинками: шкільний вальс  заміксували з запальним рок-н-ролом . А в кінці до танцюристів приєдналися їх матусі, які ритмічними рухами зірвали ґвалт аплодисментів.

Наприкінці святкової лінійки на присутніх чекав ще один сюрприз – танцювальний флешмоб, у якому взяли участь всі учні школи.



« повернутися до списку новин