Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Останній дзвоник пролунав у всіх школах громади

 

 

Школярі об’єднаної громади зібралися на святкових лінійках,, щоб дізнатися хто ж став кращим учнем-випускником та підбити підсумки року.

Як завжди свято зібрало всіх учнів школи, їхніх батьків та багато почесних гостей. До Азовської ЗОШ І-ІІІ ступеня із поздоровленнями завітали Кирилівський селищний голова Іван Малєєв та депутат Запорізької обласної ради Геннадій Шевченко, який побував у всіх школах громади.

Директора шкіл вітали всіх зі святом та підбили підсумки року. Всі діти, які протягом року вчилися на відмінно отримали похвальні листи. Грамоти отримали і учні, які посіли призові місця у шкільних наукових олімпіадах. За сумлінну працю слова подяки та грамоти  отримали і вчителі шкіл Кирилівської громади. Також подяку отримали всі, хто допомагає школі працювати, як один злагоджений механізм.

Депутат Запорізької обласної ради Геннадій Шевченко нагадав, що вже багато років у нас є традиція вибирати кращого учня року, який отримує грошовий подарунок.  В цьому році за рішенням педагогічної ради кращим випускником Азовської ЗОШ І-ІІІ ступеня стала Валерія Гоппе. У Охрімівській ЗОШ І-ІІІ ступеня кращим став Артем Роєнко , а у Атманайській ЗОШ І-ІІІ ступеня премію від обласного депутата отримала Ангеліна Лісовик.

Крім всіх побажань і поздоровлень присутні насолоджувалися танцювальними і вокальними номерами, які для них підготували творчі колективи та учні школи.



« повернутися до списку новин