Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

У Азовській школі триває європейський ремонт

Опубліковані дизайнерський проект, за яким робиться ремонт фойє у школі.

Азовська школа поступово перетворюється у навчальний заклад європейського типу. Багато зусиль та великі кошти були спрямовані за останні декілька років на ремонт та реконструкцію цього навчального закладу. Ремонт спортивного залу та їдальні, заміна вікон на енергозберігаючі, реконструкція котельні, заміна покрівлі. Ці заходи ще можна довго перераховувати.

А у новому навчальному році школярів, батьків та вчителів чекає ще один сюрприз. Зараз проводиться реконструкція фойє школи. Виглядати оновлене фойє буде дуже яскраво та різнобарвне. Тут навіть буде м’які меблі для відпочинку та очікування і величезний годинник на стіні. Колони фойє оформлятимуть у вигляді книжок на поличці. Розклади занять та офіційна інформація будуть знаходитись на цікаво оформлених стендах. Також у фойє планується відвести одну зі стін під фотогалерею яскравих моментів життя школи.

Всю цю дизайнерську красу опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук перший заступник селищного голови Марина Логінова. Також вона повідомила, що на першому і других поверхах школи триває ремонт туалетів для викладачів та учнів.



« повернутися до списку новин