Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Школярі громади взяли участь у обласній спартакіаді

В Приморську, 21 серпня, відбулись змагання обласної спартакіади з настільного тенісу та пляжного волейболу

Змагання серед юнаків та дівчат проходили у рамках XXVIII обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», яка проводиться під егідою ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізької області. У змаганнях взяли участь команди Приморської, Якимівської та Кирилівської ОТГ, Вільнянського, Михайлівського, Розівського, Новомиколаївського та Мелітопольського районів.

Кирилівську громаду на змаганнях з волейболу представляло дві команди. Одна складалася з двох дівчаток, а інша з двох хлопчиків. Варто зазначите, що правила пляжної гри суттєво відрізняються від звичайної. Хлопці волейболісти з Атманаю вперше грали на змаганнях подібного рівня. В командному (дівчата, юнаки) заліку команда з пляжного волейболу посіла 5 місце.

У змаганнях з настільного тенісу, які проходили у спортивній залі Ногайського коледжу, взяло участь дев’ять команд (склад: 2 юнаки, 1 дівчина). Команда Кирилівської ОТГ виборола 7 місце.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями обласного товариства «Колос».

Велику подяку учасники змагань за допомогу в організації та підтримку висловлюють Відділу освіти Кирилівської селищної ради. Саме Відділ освіти селищної ради зібрав команду на змагання та надав транспорт для поїздки.



« повернутися до списку новин