Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Освітяни Кирилівської ОТГ провели конференцію

Вчителі громади разом планували роботу у новому навчальному році та ділились із колегами успіхами і досягненнями.

Традиційно кожен новий навчальний рік для освітян розпочинається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підбивають підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти  на найближчу перспективу та окреслюють шляхи їх реалізації.

У освітянській конференції закладів освіти Кирилівської селищної ради , яка відбулася 29 серпня  на базі Азовської ЗОШ I-III ступеня взяли участь : начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Коваль, а також педагогічні працівники  всіх закладів  загальної середньої освіти Кирилівської ОТГ.

Начальник відділу освіти та молоді розпочала свій виступ  з привітання освітян перед  початком нового навчального року та побажала їм успіхів, результативних кроків на шляху творення Нової української школи, мудрості, миру, злагоди у житті, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє України.

Наталія Коваль зазначила, що  Кирилівська селищна рада  сповна розуміючи свою відповідальність за розвиток освіти, постійно надає всіляку підтримку всім закладам  освіти і робитиме це надалі. Вона зупинилась на конкретних здобутках, які вдалося досягти спільними зусиллями за останні роки.

Наталія Коваль  відмітила, що завдяки втіленню реформи освітньої галузі за останній час відбулося відкриття двох класів з інклюзивною освітою, в яких діти з особливими освітніми потребами нарівні з іншими учнями мають можливість реалізовувати свої таланти. Крім того, у минулому році вдало стартував проект «Нова українська школа». І в новому навчальному році 2 вересня у всіх навчальних закладах, відкриються ще нові класи для першокласників, які повністю забезпечені дидактичними матеріалами, комп’ютерним мультимедійним обладнанням та сучасними шкільними меблями та ін..

Робота конференції виявилась дуже насиченою. Освітяни поділились за 6 платформами: початкова платформа; математично-інформатична платформа; філологічна платформа; іноземна платформа; фізкультурно-мистецька платформа; платформа завучів та директорів.  Учасники платформ поділились з присутніми своїм баченням роботи у новому навчальному році, ознайомили колег зі своїми досягненнями, успіхами у роботі з обдарованими дітьми, досвідом у реалізації освітніх проектів, інноваційних підходів і технологій в навчально-виховному процесі та основними проблемними моментами, які виникають в ході роботи.



« повернутися до списку новин