Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

У громаді пролунав перший дзвоник нового навчального року

Усі школи Кирилівської ОТГ гостинно розкрили двері для молодого покоління нашого краю.

2 вересня на  святкових шкільних подвір’ях  закладів загальної середньої освіти Кирилівської  селищної ради  зібралося 676 учнів. Серед присутніх на святі були вчителі, батьки , представники органів місцевого  самоврядування  та начальник відділу освіти та молоді.

Вперше до  шкільної родини приєдналися 73 першокласника, для яких сьогоднішній день став одним з найважливіших  та значущих у житті. Тепер вже колишні вихованці дитячих садків будуть навчатися за партами, розвиватися, досліджувати, аналізувати, отримувати знання. Малюки у цей день помітно хвилювалися і раз-у-раз оберталися на батьків, аби впевнитися, що все йде добре.

Переважна більшість школярів на лінійки прийшла із квітами для своїх вчителів, тож шкільні подвір’я майоріли барвами гладіолусів, чорнобривців та троянд.

Швидкоплинно пройде навчальний рік для  49 учнів одинадцятих класів громади, протягом якого потрібно буде  здати ЗНО та вибрати професійну стежку, за якою рухатися вперед в нове доросле життя. Але нині, ми всі радіємо веселому дружньому гомону на шкільних подвір’ях. І як приємно бачити малюків, які обіймаючись, плещуть у долоні від задоволення: «Як добре, що ми разом!».

Можливо,саме заради таких дружніх добрих слів і варто вчителям заходити до класної кімнати, навчаючи та виховуючи громадян нової незалежної та вільної держави.

 

 

 



« повернутися до списку новин