Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

27 вересня — День дошкілля!

Традиційно в цей день своє професійне свято відзначають люди, які присвятили життя вихованню дітей – працівники дошкільних навчальних закладів.

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від мудрості вихователя, його терпіння і уваги до внутрішнього світу дитини залежить щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини.

Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради щиро вітає зi святом своїх коллег. Людей,  які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Щира подяка всім працівникам дошкільних закладів на території нашої громади за віддане служіння улюбленій справі, наполегливість і високий професіоналізм. Саме Ви змалку навчаєте дітей самостійності, правилам поведінки у суспільстві, прищеплюєте найменшим мешканцям нашої  громади патріотизм та любов до рідного краю.

Ми впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для дітей у дитячому садку в день радості та щастя!

Також в цей день школа-сад «Золота рибка» святкує свій 30-річний ювілей.  30 років – це достатньо великий термін для навчального закладу, адже школа-сад не просто заклад – це велика, дружна сім’я, в якій завжди тепло і затишно, це чудові люди, які тут працюють, оточують любов’ю дітей.

З нагоди свята, запрошуємо всіх жителів Кирилівської об’єднаної територіальної громади на урочисті, які пройдуть 27 вересня в Кирилівському БК1 о 10.30.



« повернутися до списку новин