Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

В Азовській ЗОШ І-ІІІ ступеня пройшов черговий практичний семінар по використанню SMART-дошки.

З метою забезпечення впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес закладів освіти Кирилівської селищної ради з 3 по 7 грудня на базі Азовської ЗОШ І-ІІІ ступеня було проведено практичні семінари для вчителів.

За п’ять робочих днів, вчителі Азовської ЗОШ І-ІІІ ступеня провели шість відкритих уроків з використання SMART-дошки: Віктор Сидоренко (урок історії 5 кл.), Олена Сидоренко (урок історії 8 кл.), Юрій Шостак (урок географії 6 кл.), Світлана Матвієнко (урок інформатики 3 кл.), Ганна Войтенко (урок математики 5 кл.), Юлія Арабаджи (урок біології 6 кл.).

Завдяки інноваційним технологіям навчальний процес проходив досить легко, цікаво і весело. Дітям сподобалося працювати на уроці, їм було цікаво, а це головне. Учням подобається працювати з інструментом, для управління яким досить декілька дотиків. Вони самі часом напрошувалися на перевірку знань, щоб зайвий раз попрацювати з дошкою. Все це наповнило клас справжнім ентузіазмом. При використанні електронної дошки учні більш уважні, захоплені і зацікавлені, ніж при роботі на звичайній дошці.

Відділ освіти та молоді висловлює щиру подяку всім вчителям, які показали впевненні вміння у роботі з сучасними інформаційними засобами навчання (інтерактивною дошкою).



« повернутися до списку новин