Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Олександр Балабін — переможець Всеукраїнського турніру

Дві перемоги в суху не залишили рівних кирилівському боксерові на престижному турнірі.

В Запоріжжі 27-29 вересня проходив XV Всеукраїнський турнір пам’яті Майстра спорту СРСР з боксу Валерія Сінєльщікова, організований Заслуженим тренером України Олександром Трюхіним за підтримки виконавчого комітету Запорізької міської ради, обласного осередку федерації боксу України та Запорізької міської федерації боксу.

Турнір проходив на високому рівні. Медалі розігрувалися у двох вікових категоріях — молодь 2001-2002 р.н. та юніори 2003-2004 р.н. Також були на турнірі і вагові обмеження. Участь у змаганнях брали близько 75 спортсменів зі всієї України.

Кирилівську ДЮСШ «Азовець» у категорії до 60 кг. представляв вихованець тренера Андрія Щетиніна наш видатний боксер Олександр Балабін.  Для Олександра це були перші змагання у новій віковій категорії. Зі зміною категорії змінювалася і довжина боїв. Наш спортсмен боксує вже не по 1,5 хв. а по 2 хв. На турнірі боксер провів два поєдинки. В першому бою Олександр натрапив на непростого суперника. Проте кирилівський боксер здобув перемогу з рахунком 5:0. У фіналі Олександр зустрівся з більш досвідченим спортсменом, який навіть був старший його на 1 рік. Проте без особливих зусиль наш спортсмен з рахунком 5:0 здобув перемогу.

Велику подяку за підтримку тренер та спортсмен висловлює Кирилівській селищній раді на чолі з головою Іваном Малєєвим та директору ДЮСШ «Азовець» Артему Тельчарову.



« повернутися до списку новин