Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

В Кирилівській громаді привітали освітян з професійним святом

В Кирилівському БК №1 4 жовтня відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівника освіти. У святкуванні взяли участь працівники всіх начальних закладів нашої громади.

На всіх наших освітян на вході до зали чекали букети квітів та слова подяки від учнів з побажаннями здоров’я, наснаги та терпіння.

Привітати вчителів з їхнім професійним святом завітали голова Кирилівської селищної ради Іван Малєєв та начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Коваль. Вони подякували педагогам, за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

У рамках святкування, за багаторічну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання й виховання дітей, молоді та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти від Кирилівської селищної ради та відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради кращих із кращих педагогів було нагороджено грамотами та подяками.

Почесною грамотою Запорізької обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління була нагороджена вчитель Азовської ЗОШ Катерина Чуйко. Приємним бонусом до свята для всіх освітян громади стала грошова премія від Кирилівської селищної ради.

Чудові і цікаві подарунки отримали директори всіх начальних закладів громади від народного депутата Сергія Валентирова. Подарунки отримали і  вчителі-пенсіонери, які все своє життя присвятили педагогічній праці.

Урочистості завершилися  святковим концертом, який підготували творчі колективи Кирилівського БК №1, Кирилівського БК №2, Охрімівського БК та Атманайського БК. Для вчителів співали, грали на музикальних інструментах, танцювали, розігрували сценки та навіть змусили їх трошки розім’ятися. Піднявшись зі своїх місць педагоги повторювали за аніматорами танцювальні рухи.



« повернутися до списку новин