Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Олександр Балабін став кращим боксером області

В змаганнях, які проходили з 10 по 13 жовтня у місті Запоріжжі прийняли участь близько 70 спортсменів 2003-2004 року народження зі всієї області.

По результатам цих змагань формувалася збірна Запорізької області на Чемпіонат України та визначалися 1 та 2 номера області. Всі боксери намагалися показати себе на 100%.

ДЮСШ «Азовець» на чемпіонаті представляв кандидат у майстри спорту Олександр Балабін. Спортсмен боксував у ваговій категорій – 60 кг. На чемпіонаті боксеру потрібно було провести два поєдинки. Проте з першого противники знявся, аргументуючи поганим станом здоров’я. В другому поєдинку Олександру попався серйозний противник. Незважаючи на складнощі наш боксер домінував протягом всього бою. В третьому раунді Олександр відправив суперника в нокдаун, проте для дострокового закінчення сутички не вистачило декілька секунд.

В результаті Олександр Балабін став чемпіоном області і їде на Чемпіонат України під 1 номером від Запорізької області. Підготував спортсмена тренер Андрій Щетінін.

Велику подяку за підтримку тренер та спортсмен висловлюють Кирилівській селищній раді, директору ДЮСШ «Азовець» Артему Тельчарову та всім небайдужим людям.

 



« повернутися до списку новин