Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Спортивне свято «Нумо, хлопці» пройшло у Азовській ЗОШ І-ІІІ ступеня

З нагоди святкування Дня Українського козацтва та Дня Захисника України, які відзначалися 14 жовтня, у Азовській ЗОШ І-ІІІ ступеня відбувся щорічний конкурс «Нумо, хлопці!» серед учнів 10 та 11 класів.

На це дійство були запрошені учасники АТО на сході України: Валерій Куц і Віктор Саприкін, та заступник начальника Кирилівської прикордонної застави: лейтенант Микола Пацельт, які і були членами журі. На початку всіх присутніх привітав Валерій Куц, він побажав хлопцям удачі і витримки на змаганнях.

Потім хлопці приступили до виконання різних конкурсів і естафет, які з ними проводили вчителі: Юрій Шостак, Андрій Лузан та Сергій Гнєздовський. Майбутні захисники підтягувались, проходили естафети, надавали допомогу пораненому, відгадували українські народні пісні, готували апельсиновий сік та перевдягались у козаків, а на останок фінальний конкурс «Перетягування канату» вирішив, хто ж все таки переміг у цій нелегкій боротьбі.

Отже,  збірна учнів 11-го класу зайняла – 1 місце, а учні 10-го класу 2 місце. Свій музичний подарунок всім присутнім подарував дует «Соната» Кирилівського СБК №2.

В кінці конкурсу журі вручило хлопцям грамоти, а директор школи Інна Шевченко солодкі подарунки.

Заступник директора Ю. Шиян



« повернутися до списку новин