Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Спортсмени-шашкісти знов прославили Кирилівську громаду

В Запоріжжі з 31 жовтня по 4 листопада пройшов Чемпіонат області з шашок-64 серед юнаків та дівчат всіх вікових категорій.

Більше 80 дітей в 5 вікових групах визначали найсильніших в класичній і блискавичної гри. Кирилівську громаду на змаганнях представляли 10 спортсменів.
Серед юнаків у категорії до 8 років наш спортсмен Максим Вишегородцев в запеклій боротьбі виборов 2 місце в класичних шашках. В змаганнях, які проходили по блискавичній грі (5 хвилин на партію) у шашки 4 листопада, Максим провів 10 ігор та отримав беззаперечну перемогу і став чемпіоном області.
Спортсменка ДЮСШ «Азовець» Яна Матвієнко в категорії серед дівчат до 16 років несподівано для всіх стала чемпіонкою. В її категорії були досить сильні суперниці. Це і Чемпіонка України і призерка Чемпіонату Світу Олена Носарева. Доречи, Яна її з легкістю перемогла. В результаті нелегких змагань Яна отримала поразку лише у 1 партії, а 6 виграла. Ці перемоги принесли нашій спортсменці золото на Чемпіонаті області. Підготував спортсменів тренер Захар Лавренченко.
Тренер та спортсмени висловлюють подяку за допомогу у організації поїздки Кирилівській селищній раді на чолі з Іваном Малєєвим та директору ДЮСШ «Азовець» Артему Тельчарову.



« повернутися до списку новин