Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Урок у смартфоні

Четвертого березня в Охрімівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся відкритий урок з інформатики на тему: « Основні навмисні та ненавмисні загрози інформаційній безпеці. Технічні та програмні засоби добування інформації».

Учні 10 класу разом з учителем Пєтуховою А.В.  обговорювали досить актуальні проблеми небезпеці в Інтернеті.  Старшокласники за допомогою сервісу Mentimeter  створили хмарку слів «Ознаки зараження смартфона вірусом». Працювали в групах та парах. Результати роботи презентували у вигляді інфографіки, створеної у Canva.   Свої роботи учні викладали на віртуальній дошці Padlet. Творчо вчитель підійшов до  підсумкового етапу — десятикласники створювали синквейн.

Взагалі вчитель показав як можна використовувати гаджети для навчання. Матеріал був складним, але дивлячись на спільну, злагоджену роботу вчителя і вихованців, було настільки легко і зрозуміло, що присутні на уроці колеги відзначили роботу вчителя як досвідченого педагога.

Спільна робота вчителя та учнів дала гарний результат — у гарному настрої діти пішли на наступний урок, а вчитель залишився задоволеним своєю роботою.



« повернутися до списку новин