Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

В Охрімівській ЗОШ призначили нового директора

За результатами конкурсного відбору директором Охрімівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кирилівської селищної ради призначено Людмилу Миколаївну Усольцеву.

25 травня відбулося проведення конкурсу на посаду керівника Охрімівської ЗОШ, під час якого було проведено тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та оцінювання професійної компетентності серед конкурсантів. Також були розглянуті презентації плану розвитку навчального закладу. 27 травня конкурсною комісією одноголосно переможцем була визнана Людмила Миколаївна Усольцева.

Людмила Миколаївна у 1998 році закінчила Бердянський державний педагогічний інститут – спеціальність «Дошкільне виховання та мова і література (англійська)». У 2018 році закінчила Запорізький класичний приватний університет – спеціальність «Публічне управління та адміністрування».

Людмила Миколаївна педагог з багаторічним стажем  — 23 роки роботи. До призначення директором Охрімівської ЗОШ перебувала на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи  КЗ «Шелюгівська ЗОШ І-ІІІ ст» Якимівської селищної ради.

Педагогічному колективу школи представили нового директора перший заступник Кирилівського селищного голови Марина Логінова та начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Коваль. Наталія Володимирівна побажала успішної праці, невичерпних сил та енергії для створення умов отримання міцних знань учнями.



« повернутися до списку новин