Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

День захисника  України в Азовській ЗОШ

8 жовтня в Азовській ЗОШ відбулися змагання між 10-11 класами присвячені Дню захисника України.

День захисника  України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. В цьому навчальному році, свято припадає на шкільні канікули, тому вирішили провести змагання перед початком канікул.

За традицією у змаганнях  беруть участь юнаки 10 та 11 класів, так як вони вивчають в школі предмет Захист України.

Цей раз на хлопців чекали складні випробування на прояв сили, спритності, швидкості , кмітливості та витривалості.

На початку змагань кожен клас представив назву та девіз команди. 10 клас – «Хортиця», 11 клас – «Чайка». Після цього вони змагалися у таких конкурсах: перепливали бурхливий Дніпро, стрибали на конях, одягалися в козацькі костюми на час, танцювали гопака, відповідали на питання вікторини присвяченій історії українського козацтва, рятували пораненого, виконували команди стройової підготовки, їли кашу на швидкість, перетягували канат.

Перемога залишилася за випускниками нашої школи командою «Чайка», але 10 клас «Хортиця»  також не пасли задніх та посіли почесне 2 місце.

Хлопці обох команд присвятили свою участь у змаганнях всім захисникам нашої України.

Весь педагогічний колектив та здобувачі освіти Азовської ЗОШ  щиро вітають всіх захисників з наступаючим святом. Бажають козацького духу, козацького здоров’я та миру.



« повернутися до списку новин