Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Грандіозним концертом відзначили День дошкілля в Кирилівській громаді

Всіх працівників дошкільної освіти вітали 27 вересня в Кирилівському СБК №1.

Так сталося, що цей день співпав з ще одним святом — школа-сад «Золота рибка» відзначав своє 30-річчя. Символічно, що святкову програму для усіх співробітників дошкільної сфери громади розробляли вихователі та вихованці саме цього кирилівського дитячого садочка. Вони ретельно готувалися до свята, вивчали пісні таночки та вірши.

У фойє будинку культури всіх присутніх зустрічала виставка дитячих робіт. Усі дітки старалися зробити свою роботу найкращою.

У програмі концерту кожна група підготувала свій, неповторний номер. Глядачів зібрався повний зал. Вихованці та вихователі дитячого садка звеселяли присутніх своїми танцями та піснями. Кожен номер був по своєму особливий, але всі вони надихали атмосферою теплоти, радості та любові. Вихователі показали тематичну сценку «Один день з життя вихователя дитячого садка».

Впродовж свята на сцену виходили і колеги з інших дитячих садків громади. Так наприклад працівники охрімівського дитячого садка «Казка» заспівали своїм колегам, а після вручили подарунок та власноруч зроблені квіти. Вихователі атманайського дитячого садка «Чебурашка» спекли торт з золотою рибкою, і побажали, щоб ця рибка виконували всі бажання.

Також не забули на святі і про пенсіонерів-вихователів. Тих людей, які все своє життя присвятили турботі за наймолодших мешканців громади. Для ветеранів, які тепер знаходяться на заслуженому відпочинку, звучали слова вдячності та аплодисменти. Приємним подарунком для них стали чарівні букетики.

Привітали зі святом працівників дошкільного закладу перший заступник селищного голови Марина Логінова та начальник відділу освіти та молоді Наталія Коваль, які наголосили на важливості кожного співробітника, та зазначили, що працівники дошкільних навчальних закладів завжди вирізняються серед освітян особливим ентузіазмом, творчим ставленням до справи та великим терпінням.

Від влади громади школа-сад «Золота рибка» отримала сушильну машинку, атманайський дитячий садок «Чебурашка» — нові креативні меблі, а охрімівський дитячий садок «Казка» — нові гіпоалергенні подушки.

В кінці свята працівників дошкільних навчальних закладів Марину Гуменюк, Дениса Ломакіна, Світлану Деркач, Людмилу Кияшко, Лілію Деревенчук, Аллу Петрову, Наталію Балицьку, Валентину Крутась, Аллу Аладіну, нагородили подяками за сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління.



« повернутися до списку новин