Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Освітян громади привітали з їх професійним святом

В Кирилівському БК №1, 3 жовтня, відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівника освіти. У святкуванні взяли участь працівники всіх начальних закладів нашої громади.

Привітати вчителів з їхнім професійним святом завітали голова Кирилівської селищної ради Іван Малєєв. Він подякував педагогам, за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Зі святом присутніх привітала і начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Коваль та побажала присутнім мудрості, терпіння, натхнення, щоб кожен день був сповнений новими досягненнями, а учні були старанними та вдячними.

Почесною грамотою Запорізької обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління була нагороджена заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель української мови та літератури Атманайської ЗОШ Ніна Кирик.

У рамках святкування, за багаторічну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання й виховання дітей, молоді та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти від Кирилівської селищної ради та відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради кращих із кращих було нагороджено грамотами та подяками Людмилу Пінгіну, Олену Звольську,Анатолія Чмихало, Тетяну Мазур, Юлію Шиян, Наталю Плентюк, Оксану Майфат, Віктора Сидоренко, Тетяну Волкову, Тетяну Кіріченко, Лідію Бражко, Миколу Королька, Світлану Шостак, Валентину Полякову, Олексія Лавиша, Олену Грищенко, Інну Шевченко, Тетяну Чижиковську. Приємним бонусом до свята для всіх освітян громади стала грошова премія від Кирилівської селищної ради.

Урочистості продовжилися  святковим концертом, який пройшов у формі інтегрованого уроку. Вчителям нагадали основні шкільні поняття та змусили відгадувати загадки.

Паузи між вітаннями та нагородженнями заповнювали своїми виступами кращі вокалісти та хореографічні колективи. Концертну програму підготували творчі колективи Кирилівського БК №1, Кирилівського БК №2, Охрімівського БК та Атманайського БК.

Для вчителів співали, грали на музикальних інструментах, танцювали та влаштували лотерею. У залі на кріслах були сховані номерки, і на кожного, хто знайшов святковий білетик, очікували незвичайні подарунки. Інтригою розіграшу були подарунки, адже освітяни отримували чи то ручки, чи олівці, чи пакети, чи рукавички для прибирання, чи сірники та багато іншого. Під час концерту в залі навіть з’явилася циганка, яка розповідала про минуле та майбутнє присутніх вчителів.

Тож покидали залу педагоги у гарному, піднесеному настрої.



« повернутися до списку новин