Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Школярі влаштували спортивні змагання

Вже за доброю традицією учні Азовської ЗОШ відзначили День Захисника України та День Українського козацтва, змаганнями «Ну-мо, хлопці!»

На майданчику зі штучним, 18 жовтня, покриттям відбулися змагання «Ну-мо, хлопці!» серед учнів 10-11 класів.

На свято завітали учасники АТО – Андрій Кіндзерський, Віталій Волков та начальник відділу Прикордонної застави Кирилівка  — Сергій Сухенко. Вони ж і стали суддями змагань.

Хлопці змагалися  у естафетах, інтелектуальних конкурсах та конкурсах на спритність. Вирішальним конкурсом став «Перетягування канату». Також журі відмітило юнаків та команди в особистій першості серед таких конкурсів: 1 місце посіла команда 11 класу з перетягування канату, з підтягування перемогу отримав – Валерій Піддубняк, та самим активним і спортивним журі визначило – Владлена Щербину. За підсумками всіх змагань місця розподілилися таким чином: I місце — посіли учні 11 класу,  II місце — у учнів 10-А класу та  III місце — учні 10-Б класу.

Наприкінці змагань журі побажало учням успіхів у навчанні та подальших перемог. В свою чергу діти привітали гостей свята вітальними листівками та побажали їм міцного здоров’я. За організацію змагань дякуємо вчителю Захисту Вітчизни Юрію Шостаку та вчителям фізичної культури Андрію Лузану та Сергію Гнєздовському.

Заступник директора Ю. Шиян



« повернутися до списку новин