Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Дошкільнятам розповіли про Соборність.

22 січня Україна відзначала День Соборності. Заклади дошкільної освіти Кирилівської громади активно долучилися до святкування.

В закладах дошкільної освіти Кирилівської громади протягом тижня відбувалися різні заходи   під гаслом:  «Україна там, де українці».  Педагоги-дошкільники провели тематичні заняття з малювання «Україна — це єдина країна»,»Ми — єдині», «Рушник»; інтегровані заняття з елементами аплікації «Україна в нас єдина — бережи її дитино!», «День Соборності України», «Державні символи України», «Прапор», «Ми діти козацького роду, землі української цвіт»,»Моя країна — Україна» та музичні заняття «Україна в нас єдина».

Метою цих заходів було формування ціннісного та цілісного ставлення у дітей до свого народу та до своєї Батьківщини, до своєї нації. Педагоги закликали діток завжди дотримуватись загальнолюдських цінностей: поваги, взаємодопомоги, братства, щирості, єдності, любові, а також займати активну життєву позицію громадянина своєї країни.

Завдяки творчому підходу та проведеним тематичним заходам наші дошкільнята зрозуміли та запам`ятали, що саме в єдності сила українського народу.



« повернутися до списку новин