Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Цікаві та різноманітні відкриті уроки пройшли в Атманайській школі

В Атманайській ЗОШ І-ІІІ ступенів 22 березня вчителями були проведені відкриті уроки з української мови та правознавства.

Урок з української мови в 6 класі підготувала вчитель вищої категорії Світлана Петрівна Семенко. На уроці діти виконували цікаві завдання, досліджували, плели «Павутинку», виконували тестові завдання, працювали самостійно, в групах, парах. А також не обійшлося без  SMART-дошки. Було чому навчитися і молодим спеціалістам на такому уроці. А найголовніше, що учні разом із своїм наставником досягли поставленої мети і були задоволені своїми результатами.

Урок правознавства в  9 класі провела вчитель вищої категорії  Лідія Іванівна Бражко. Учні мали змогу ознайомитися з темою: «Праця неповнолітніх: права, гарантії, обмеження». Вчитель ознайомила  учнів з основними пільгами, які надаються за законом неповнолітнім, щодо робочого часу, часу на відпочинок та оплати праці. Діти  мали змогу оцінювати ризики, приймати рішення та розв`язувати проблеми .

Уроки були  не просто вдалі, а надзвичайно цікаві та захоплюючі , і пролетіли за мить. Жодна дитина не мала часу на інші справи, всі учні були задіяні та активні. Хотілося б, щоб таких уроків в школі було якомога більше.

Захоплююча була і екскурсія в шкільному музеї. Було приємно і цікаво слухати завідувача музею Івана Івановича Остапчука, який розповів історію виникнення села Атманай.  Із розповіді цієї людини можна було зрозуміти, що Іван Іванович любить людей і пишається своїм рідним селом.

Хочемо ще раз подякувати всім працівникам Атманайської ЗОШ I-III ступеня  за гостинність і теплий прийом.



« повернутися до списку новин