Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

У Охрімівський ЗОШ відбувся мовно-літературний конкурс

У закладах освіти, 15 листопала, відбувся другий етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У п`ятницю з самого ранку Охрімівська ЗОШ I-III ступенів гостинно відчинила двері для здобувачів освіти Кирилівської ОТГ. Участь у другому етапі Х ювілейного Міжнародного конкурсу імені геніального українського поета Тараса Григоровича Шевченка взяли учні 6-11 класів з усіх шкіл нашої громади.

Під час офіційної вступної частини юні шанувальники творчості Тараса Григоровича цитували слова Кобзаря.

Про умови конкурсу і щорічну участь учнів вела мову спеціаліст з методичної роботи відділу освіти та молоді Наталя Федорова. Вона привітала усіх учасників та наголосила, що учнівська молодь нашого краю неодноразово підкорювала призові місця у міжнародному мовно-літературному конкурсі.

— Бажаю всім перемоги, і хочу, щоб кожна дитина знайшла той рівень, коли відчуває себе переможцем. Те, що вони вже сюди прийшли, означає, що на рівні свого освітнього закладу, свого класу вони вже переможці, — зауважила Наталя Федорова. — Сьогодні вони себе спробують та визначать, в якому напрямку їх потенціал буде рости надалі. Тому я бажаю саме такого усвідомленого ставлення дітей до цієї роботи.

Після завершення офіційної частини усі діти розійшлися по класах та почали виконувати завдання, що стосуються життя і творчості легендарного борця за волю і незалежність українців – Тараса Григоровича Шевченка.



« повернутися до списку новин