Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Останній дзвоник у Атманайській школі

27 травня в Атманайській ЗОШ І-ІІІ ступенів на подвір’ї школи відбулася урочиста лінійка з нагоди закінчення навчального року.

З наставним словом до шкільної родини звернулася директор школи Лідія Бражко та вручила нагороди за досягнення в навчанні та зайняті призові місця в позашкільних заходах від відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради та ЦЗ Якимівського району.

Найкраща учениця 11 класу Анжела Соколенко за підсумками навчального року, отримала грошову винагороду в розмірі 2000 гривень від обласного депутата Геннадія Шевченка.

З привітальним словом  виступив староста Атманайського старостинського округу Ігор Сажнєв, який побажав всім провести канікули весело і цікаво, набаратися сил, зустріти нових друзів. А одинадцятикласникам побажав , успішно пройти випробування, здобути омріяну професію, реалізувати всі свої життєві плани і задуми.

Несподіванкою для учнів 11 класу стали грошові винагороди , а для всіх учнів школи солодощі від ТОВ « Племзавод «Атманай» .

Директор школи Лідія Бражко,  щиро вітає та висловлює особливу подяку освітянам. Адже їх праця є запорукою духовно-морального та патріотичного виховання, інтелектуального зростання молодого покоління.



« повернутися до списку новин