Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Випускний прощальний бал у Азовській школі

13 червня 39 випускників Азовської ЗОШ I- III ступенів Кирилівської селищної ради попрощалися зі школою.

Розпочалося все біля фонтану, де учні разом із вчителями, за старою традицією, фотографувалися на прощання.

Далі, урочистою ходою, як справжні зірки Голлівуду, під гучні оплески, випускники пройшли по червоній доріжці до Кирилівського БК № 2, де проводилася святкова программа.

У гостинному залі, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника.

Від щирого серця привітала учнів із закінченням навчання директор школи Інна Олександрівна, яка побажала дітям здійснити свої мрії та досягти вершин. Також, вона зазначила, що цьогоріч в закладі освіти  є дві золоті медалістки — Волобуєва Крістіна і Шестерньова Тетяна, дівчата окрім медалей отримали подарункові сертифікати на 3000 гривень  від Кирилівської селищної ради.

Кожного року  в закладах освіти, за Положенням «Про преміювання кращого випускника школи», яке започаткував Геннадій Миколайович Шевченко, відзначають кращого учня школи. За рішенням педагогічної ради школи була нагороджена Шестерньова Тетяна. Вона отримала нагороду  в розмірі 3000 гривень .

 

З привітальним словом до випускників звернулися голова Кирилівської селищної ради Іван Володимирович Малєєв та начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Володимирівна Коваль.  У вітальних словах звучали щирі настанови на майбутнє, побажання успіху та гарних досягнень, зробити вдалий вибір майбутньої професії і пам’ятати вчителів та батьків, які разом йшли з ними всі одинадцять років аж до випускного свята.

Впевнені у собі, розумні та щасливі випускники отримали свідоцтво про повну  загальну середню освіту.

Після вручення документів діти  звернулися зі словами привітань до вчителів, батьків та своїх класних керівників Галини Олександрівни та Сергія Валентиновича. В свою чергу батьки також привітали дітей своїми теплими словами та  креативними відеопривітаннями,  які розчулили всіх до сліз.

На завершення виконавши прощальну пісню  діти вирушили в дорогу дорослого життя.

Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради бажає усім випускникам щасливого плавання в бурхливому морі самостійного життя. Нехай з Вами завжди залишаються поруч вірні друзі та мудрі наставники. Міцного здоров’я Вам, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і щедрої долі!



« повернутися до списку новин