Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Кирилівська ЗОШ-С І ступеня «Золота рибка» отримала інтерактивні комплекси

Для Кирилівської ЗОШ-С І ступеня "Золота рибка" придбали два мультимедійні інтерактивні комплекси, для учнів початкових класів та вихованців дитячого садка.

Використання інтерактивних комплексів  на уроках є однією з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства. Це дозволяє вчителю покращити сприйняття уроку за рахунок збільшення кількості ілюстративного матеріалу.

У перші дні нового року Кирилівська ЗОШ-С І ст. «Золота рибка» отримала від селищної ради подарунок — два великих мультимедійних інтерактивних комплекси. На ці цілі з бюджету громади  виділено 70 тисяч гривень.

— Такий комплекс поєднує в собі всі переваги сучасних комп’ютерних технологій, — розповідає начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Коваль. – Завдяки цьому процес навчання виходить на якісно новий рівень.

Завдяки новому обладнанню можна знайти і використовувати комп’ютерні наочні матеріали і навчальні ресурси з будь-якої теми чи предмету, і це дозволяє залучати більшу кількість учнів до взаємодії з вчителем на уроці.



« повернутися до списку новин