Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Педагоги хімії та природознавства Кирилівської громади провели семінар

12 лютого на базі Охрімівської ЗОШ I- III ступеня пройшов семінар вчителів природничо-історичної платформи з теми: «Шляхи вдосконалення роботи вчителів щодо запровадження екологічного виховання, як одного із засобів виховання свідомості, відповідальності, соціальної адаптації».

Педагогів хімії та природознавства на чолі з Наталею Федоровою (керівником методичного кабінету Кирилівської ОТГ) з нетерпінням чекали учні .

До уваги гостей був запропонований екологічно-літературний захід «Земля — наш дім, земля дана нам навіки!», який підготувала Тетяна Жильцова вчитель Охрімівської ЗОШ I- III ступеня.  Учасниками стали учні 5-6 класів, які декламували вірші, співали пісні, дефілювали у креативних костюмах з покидькового матеріалу та  організували виставку поробок з пластику.

По закінченню заходу методист природничо-історичної платформи Олена Гладка поділилась з колегами досвідом  з теми «Екологічне виховання учнів на уроках хімії».

Вчитель хімії  Азовської ЗОШ I- III ступеня  Лілія Толмачова проробила велику роботу та продемонструвала колегам урок  з використанням SMART  дошки, у який педагоги поринули  як діти. Лілія Євгенівна вважає, що хімія  – це важкий предмет для засвоєння учнями і тому  використання  SMART  технологій   дуже допомагає навчати дітей. У процесі  гри відбувається навчання дії за допомогою самої дії.

Тетяна Петренко, вчитель Охрімівської ЗОШ I-III ступеня  поділилася методичними  наробками для уроків хімії у 7 класах. Вчитель природознавства Сергій Гавриков розповів  про уроки – проекти «Очистимо природу від сміття»,  які проводять  з  учнями  Охрімівської ЗОШ I-III ступеня.



« повернутися до списку новин