Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

В дитячому садочку обговорювали формування мовленнєвої компетентності

В Кирилівській ЗОШ – С І ступеня «Золота рибка», 21 листопада, відбувся семінар – практикум для всіх вихователів Кирилівської ОТГ.

Темою зустрічі стало актуальне питання сьогодення: «Формування мовленнєвої компетентності у дітей дошкільного віку шляхом використання сучасних технік художньої літератури та театралізованої діяльності».

Перше, що обговорили вихователі це «Сторітелінг – мистецтво розповідання». Всю суть цього питання та як його застосовувати в роботі з дошкільнятами розкрила методист дошкільної платформи та вихователь Кирилівської ЗОШ – С «Золота рибка» — Мельник Наталія . Вона наголосила , що сторітелінг – це не тільки інноваційний метод складання та розповідання цікавих історій, а й шлях до розвитку та  розкриття кожної дитини, який не потребує фінансових витрат та може бути використаний будь – де й будь – коли.

Наступне до чого звернулися учасники методичного об’єднання це «Робота з розвитку мовленнєво – комунікативних здібностей дітей дошкільного віку засобами художньої літератури та театралізованої діяльності». Вихователь ЗОШ – С І ступеня «Золота рибка» — Курдогли Марія розкрила всі нюанси цього питання та на власному досвіді розказала як саме працювати з методиками щодо цього напряму роботи аби отримати результат.

Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради дякує всім учасникам методичної зустрічі за активну та плідну працю.



« повернутися до списку новин