Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Перший дзвоник пролунав для школярів нашої громади

З Днем знань вітали та вручали подарунки школам громади не тільки директори та її керівництво, а й депутати обласної та Верховної рад.

Цього року свято Першого дзвоника у Кирилівці відзначали 3 вересня. Як і годиться, головними на ньому були першокласники.

На святковій лінійці всіх присутніх зі святом привітали директор школи Інна Шевченко та селищний голова Кирилівки Іван Малєєв. Керівник громади побажав учням наснаги та старанності і висловив впевненість, що зусилля та кошти, які місцева влада витрачає на розвиток освіти громади, зовсім незабаром відобразяться у показниках кирилівськіх шкіл на обласному рівні.

Директор школи подякувала Кирилівській селищній раді,  фірмі «Гарант» (директор Олександр Антоненко), технічним працівникам та вчителям за допомогу у проведені підготовки шкіл до нового навчального року.

Привітав Кирилівську громаду і народний депутат Сергій Валентиров, якій подарував школі магнітну-маркерну дошку. До речі,  обласний депутат Геннадій Шевченко посприяв у придбанні для шкіл інтерактивного обладнання, яке вже встановлене в усіх школах громади.

Після всіх слів подяки Інна Олександрівна вручила свідоцтво з відзнакою про базову середню освіту  Олександру Балабіну та Валерії Діденко.

Також директор школи нагадала, що у нас існує положення про кращого учня-випускника від депутата Запорізької обласної ради Геннадія Шевченка, та закликала випускників докласти максимум зусиль у останньому навчальному році. Адже кращий випускник отримає від депутата обласної ради 3000 гривень.

Не обійшлося свято і без виступів першокласників. Вони пообіцяли, що будуть сумлінно вчитися. Як завжди, юні школярі помітно нервувалися, тож частеньку шукали поглядом батьків, аби впевнитися, що все добре.

Після вітальних слів, для першокласників прозвучав перший в їхньому житті дзвоник, а випускники  випустили у повітря кульки.

Святкова лінійка закінчилася, і першокласники у супроводі батьків та випускників вирушили на перший урок у їхньому житті, який вони запам’ятають назавжди.



« повернутися до списку новин