Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Освітяни Кирилівської ОТГ зібралися всі разом для обговорення нововедень

31 серпня на базі Азовської ЗОШ I-III ступеня відбулася конференція, на якій освітяни Кирилівської ОТГ обговорили всі зміни та нововведення в новому навчальному році.

Конференція видалася цікавою та жвавою, адже було дуже багато різнопланових дискусій. Вчителі працювали за 6 платформами: початкова платформа; математично/інформатична платформа; філологічна платформа; іноземна платформа; фізкультурно/мистецька платформа; платформа завучів та директорів.

Освітяни Кирилівської ОТГ ознайомилися з методичними рекомендаціями викладання предметів. Розглянули зміни у навчальних программах, та обговорила особливості організації навчально-виховного процесу  на ‎2018 -2019 н.р.

Також на серпневій конференції було порушено багато проблем стосовно умов реалізації концепції Нової української школи. Проте всі погодилися, що основним завданням для сучасних закладів вищої освіти є підготовка успішного вчителя, здатного створювати креативний освітній простір, який потрібен для здобувача освіти в умовах Нової української школи.

Була присутня на конференції і начальник відділу освіти та молоді Наталія Коваль. Вона привітала усіх присутніх зі святом та побажала творчих успіхів та натхнення.



« повернутися до списку новин