Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Сучасні інтерактивні комплекси встановлені в школах Кирилівської ОТГ

Гарний подарунок на початку нового навчального року отримали учні і вчителі Азовської, Атманайської, Охрімівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступеня Кирилівської ОТГ – нові сучасні інтерактивні комплекси.

Депутат Запорізької обласної ради Шевченко Геннадій Миколайович завжди з повагою і турботою відноситься до виборців територіального округу. Одна із особистих рис характеру  Геннадія Миколайовича   — це відповідальність.

Ще в 2017 році  вчитель фізики Атманайської ЗОШ І-ІІІ ступеня Галина Карабут звернулася з проханням допомогти в придбанні  і встановленні в Атманайській ЗОШ  І-ІІІ ступеня SMART- дошки до депутата Запорізької обласної ради Геннадія Шевченка. Депутат виконав прохання на всі 300%.

Спільно з відділом освіти Кирилівської ОТГ  Геннадій Миколайович плідно працював влітку, щоб  придбати, встановити та організувати  консультативне навчання  для вчителів шкіл Кирилівської об’єднаної громади.

— Депутат Запорізької обласної ради Геннадій Шевченко завжди з повагою і турботою відноситься до виборців територіального округу та їхнім потребам. Одна із особистих рис характеру  Геннадія Миколайовича   — це відповідальність, — каже вчитель фізики Атманайської ЗОШ І-ІІІ ступеня Галина Карабут.

В Атманайській ЗОШ І-ІІІ ступеня інтерактивний  комплекс  встановили в найбільшому кабінеті – кабінеті фізики. Розташування вибрали так, щоб створити освітні зони: реальні  та  віртуальні лабораторії для дослідження і вивчення природничих наук, для використання в позакласній виховній роботі. До комплексу входять SMART-дошка в 4 дотики,  мультимедійний проектор, звукові колонки, комп’ютер, джерело безперебійного постачання струму.

Діти з малих сіл Нове, Солоне, Атманай  тепер матимуть  можливість   навчатися сучасними засобами і технологіями, а вчителі підвищувати професійний рівень і навчати новітніми освітніми методами.

— Фізика вивчається в більшості шкіл виключно на застарілому обладнанні, не вистачає приладів для вимірювання і спостереження, навіть з підручниками проблеми. За 30 років моєї праці вчителем фізики кабінет не поповнювався ТЗН жодного разу, — каже Галина Карабут. —  І ось такий подарунок!!!  Блищать очі дітей, радіє душа педагогів, батьки сподіваються на покращення в навчанні. Ми дуже раді, що наш депутат виконав обіцяне.

Керівництво Атманайської ЗОШ І -ІІІ ступеня каже, що Геннадій Миколайович завжди тримав це питання на  порядку денному, дзвонив, домовлявся, турбувався та радився із школою та керівництвом Кирилівської ОТГ. А ще для учнів 11 класу  Геннадій Шевченко підготував гарний стимул в навчанні – преміювання кращого випускника на суму 2000 гривень.

Керівництво та викладачі Атманайської ЗОШ І-ІІІ ступеня від всієї громади висловлюють велику подяку  керівництву Кирилівської ОТГ, депутату обласної ради та всім, хто допомагав і старанно виконував роботу для дітей, а отже, і для майбутнього України!!!



« повернутися до списку новин